Sorry, your browser does not support JavaScript!
Članstvo u MK

Tandem skokovi iz aviona s MK Airborne


Dobrodošli u svijet ekstremnih iskustava uz MK Airborne, moto klub koji se ne boji podići adrenalin na višu razinu.

Ako želite osjetiti slobodu slobodnog pada u tandemu s iskusnim padobrancem, MK Airborne ima nevjerojatnu ponudu koja će ostaviti bez daha svakog bajkera ili bajkericu.

Iskustvo brzine kakvo zaslužujete

S MK Airborne, tandem skokovi postaju adrenalinsko iskustvo koje nikada nećete zaboraviti. Osjetite uzbuđenje slobodnog pada zajedno s našim stručnim instruktorom padobranstva.

Brzina, snaga, adrenalin

Naši tandem skokovi dizajnirani su za one koji traže brzinu, snagu i pravu dozu adrenalina. Nevjerojatne visine i intenzivan slobodni pad čekaju vas sa svakim skokom.

Najnovija oprema, najiskusniji instruktori

MK Airborne koristi najmoderniju opremu kako bismo osigurali vašu sigurnost i udobnost tijekom svakog skoka. Naši iskusni instruktori padobranstva pružit će vam nezaboravno iskustvo bez obzira na vašu razinu iskustva.

Bajkerski Izazov

Pozivamo sve bajkere i bajkerice koji traže izazov i brzinu te žele osjetiti slobodu letenja u tandemu s MK Airborne. Ovo je prilika za autentično zračno-bajkersko iskustvo koje će vam priuštiti slobodu kao nikada prije.

Prilagodljive Opcije

MK Airborne pruža prilagodljive opcije za tandem skokove, omogućavajući vam da prilagodite iskustvo prema vlastitim preferencijama. Bez obzira jeste li iskusni adrenalinski ovisnik ili prvi put skačete, ovo je iskustvo koje odgovara svima.

Rezervirajte Svoj Skok Sada

Ne gubite vrijeme! Rezervirajte svoj tandem skok s MK Airborne i pripremite se za nezaboravno bajkersko iskustvo. Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili vaš skok i pripremili se za iskustvo koje će vas ostaviti bez daha.

Spremni ste za izazov?

MK Airborne je ovdje da vam pruži adrenalin kakav zaslužujete. Rezervirajte svoj tandem skok i doživite brzinu i slobodu letenja na način koji samo bajkeri znaju cijeniti.

Zašto postati član MK Airborne?

Profesionalni zrakoplovci

MK Airborne se ponosi pružanjem nevjerojatnih iskustava u zraku, uključujući padobranske skokove i panoramske letove za početnike.
MK Airborne u svojim redovima ima visokokvalificirane i iskusne instruktore padobranstva i pilote koji imaju bogato iskustvo i potrebne dozvole kako bi osigurali sigurnost u svakoj aktivnosti.
Padobranski skokovi u tandemu pružaju sudionicima jedinstvenu priliku doživjeti slobodan pad pri brzini preko 200 km/h, uz stručno vođenje instruktora. Ovo iskustvo ostavlja trajne uspomene i osigurava dozu adrenalina.
Također, tu su i panoramski letovi. Članovi imaju priliku naučiti o zrakoplovstvu, navigaciji i drugim fascinantnim aspektima letenja kroz informativne komentare koje pružaju piloti ili stručni vodiči.
Tandem skok Let avionom
Tandem skok padobranom sa MK Airborne
Online rezervacija i poklon bonovi

MK Web stranice i web hosting

Izrada web stranica i web riješenja za druge moto klubove

Omogućavajući ne samo dijeljenje ljubavi prema motociklima i zrakoplovstvu, već i pružanje stručnih usluga u području web dizajna, programiranja i web hostinga drugim moto klubovima.

Izrada web stranica za moto klubove
Web hosting ili smještaj web stranica

MK Airborne je otvoren za suradnje i uvijek spreman na partnerstva

Ako ste zainteresirani za suradnju i želite postati naš partner, slobodno nas kontaktirajte kako bismo razgovarali o potencijalnim mogućnostima suradnje.

Suradnja s motoklubovima

Sudjelovanje u projektima

Strateško partnerstvo